Sport

DE BMW R 1250 RS
Sportief touren op de linkerbaan.

Elke rit wordt bepaald door twee factoren: tijd en weg. Met de BMW R 1250 RS kunt u tijdens elke rit meer weg afleggen. Het fijne koppel van 143 Nm en de 100 kW (136 pk) van de boxermotor brengen u nog sneller op dreef. De innovatieve BMW ShiftCam-technologie biedt u over het hele toerenbereik meer koppel en een indrukwekkende flexibiliteit. Zo trekt u in elke situatie een fantastische sprint over het asfalt. De nieuw vormgegeven voorkant geeft met de volledige LED-koplampen een frisse, sportieve look en kan aerodynamisch wel wat tegenwind hebben. Zo kunt u zich niet alleen snel maar ook comfortabel verplaatsen. Een ding is zeker: hoeveel weg u ook binnen welke tijd achter u laat: met de R 1250 RS stijgt met elke afgelegde kilometer uw rijplezier.

DE BMW S 1000 RR
De superbike van superlatieven.

Altijd snel en op de grens rijden, op zoek naar de ideale lijn? Daarvoor heeft u nu 152 kW (207 pk) onder zich. Een ontembare kracht stuwt uw RR helemaal naar het limiet - met een maximaal koppel van 113 Nm bij 11.000 t/min en een koppelkromme van ten minste 100 Nm over een toerengebied van 5.500 tot 14.500 t/min. Tien jaar nadat de eerste generatie van de RR de motorwereld versteld deed staan, presenteren we wederom een nieuwe maatstaf. Daarbij hebben we vrijwel elk onderdeel van de RR opnieuw geconstrueerd - van voor tot achter. Het resultaat: minder gewicht en merkbaar betere prestaties. Bent u voorbereid op de pole position en de overwinning? De RR wacht op u.

DE BMW R 1200 RS
DE ALLERBESTE SPORTTOURER.

Dynamisch rijden met toerkwaliteiten van het hoogste niveau: dat is de BMW R 1200 RS. De sporttourer biedt met zijn krachtige aandrijving en stabiele rijwielgedeelte meer dan alleen maar heel veel rijplezier. Dankzij de ontspannen, sportieve zitpositie en de perfecte bescherming tegen weer en wind biedt deze motor een geheel nieuw dynamisch en sportief rijgevoel tijdens snelle reizen over buitenwegen.

BMW HP4 RACE
GEMAXIMALISEERD TOT DE ESSENTIE.

De HP4 RACE is meer dan de som van zijn onderdelen. Deze motorfiets is pure emotie. Van de ontwikkelingsafdeling tot op het circuit is passie het hoofdonderdeel van deze motorfiets. Een hightech machine, ontworpen om grenzen te verleggen. De HP4 RACE is de eerste motorfiets ter wereld met een frame en wielen volledig van koolstofvezelversterkt kunststof. Met een vermogen van 158 kW (215 pk) weegt hij slechts 146 kilo (droog gewicht). Een handgemaakte droom die werkelijkheid wordt voor 750 fans.