Onderhoud en reparatie

Bij ons bent u aan het juiste adres voor al het onderhoud aan uw motorfiets.

Service bij Keram

Perfectie tot in de details.

BMW Motorrad Service staat voor kwaliteit en precisie tot in de details. Dit kan een voertuiginspectie, onderhoud of herstel zijn – met ons service aanbod kunt u vertrouwen op de ervaring van onze monteurs en de topkwaliteit van de originele onderdelen van BMW Motorrad. Wij zorgen er altijd voor dat alles perfect loopt met uw motorfiets, zodat de waarde en prestaties van uw BMW vele jaren lang intact blijven en uw rijplezier gegarandeerd nog vele jaren zal duren.

De ervaring van onze medewerkers

Dankzij hun intensieve en geavanceerde opleiding beschikken onze medewerkers over professionele expertise – in klassieke mechanica en in de omgang met elektronische diagnosetechnologie. Ze zijn zeer getrainde professionals die uw BMW motorfiets tot in ieder detail kennen. Hun expertise, rijervaring en passie maken het verschil bij Keram Motorrad.

De remservice van BMW Motorrad.

Je weet maar nooit wat er kan gebeuren. Dus moeten uw remmen te allen tijde in perfecte toestand zijn. Wij hebben opgeleide monteurs die elk detail van uw remmen nakijken. Zodat u voor honderd procent kunt vertrouwen op uw machine. En altijd de nodige reserves hebt. Wat er ook gebeurt.

De accuservice van BMW Motorrad

Na een lange winter of een onderbreking van meerdere weken is een niet functionerende accu het laatste wat u wilt. Daarom controleren de professionals in onze werkplaats nauwgezet uw accu – en vervangen hem indien nodig. Zodat uw machine altijd voor u klaar staat.