PRIVATE LEASE

AVONTUUR BINNEN HANDBEREIK

Ben je in het bezit van een A2 rijbewijs voor een middelzware motor? En wil je ook onbezorgd genieten van een gloednieuwe BMW motorfiets? Dan ligt het dagelijkse avontuur nu binnen bereik. Met BMW Private Lease ga je voor een vast bedrag per maand onbezorgd de weg op. Alle motorkosten zijn inbegrepen en je bent verzekerd van de beste service. Je hoeft alleen nog maar zelf te tanken. Als je niet persé eigenaar wilt worden van een motorfiets, kies dan voor het BMW Private Lease aanbod voor intens rijplezier.

DE VOORDELEN VAN BMW PRIVATE LEASE
  • Je rijdt een gloednieuwe BMW motorfiets
  • Geen grote eenmalige investering
  • Scherp all-in tarief, je hoeft alleen nog te tanken
  • Alles wordt voor jou geregeld, je bent volledig ontzorgd
  • Keram Motorrad is altijd jouw aanspreekpunt
TIJDELIJK PRIVATE LEASE AANBOD VANAF € 149,- P/MND*
BMW G 310 R
VANAF € 149,- ALL-IN P/MND*

Rij direct een gloednieuwe BMW G 310 R tijdelijk slechts voor €149,-all-in p/mnd.

De BMW G 310 R is de essentie van rijplezier. De motor is gebouwd voor drukke steden en voor iedereen die geniet van motorrijden. De motor is goed te manoeuvreren, eenvoudig in omgang en tegelijkertijd sportief. Of je nu een grote of kleine motorrijder bent -elke motorrijder voelt zich direct thuis op de BMW G 310 R!

BMW G 310 GS
VANAF € 169,- ALL-IN P/MND*

Rij direct een gloednieuwe BMW G 310 GS tijdelijk slechts voor €169,-all-in p/mnd.

Spontaan zijn. Routines doorbreken. Maak van het dagelijkse leven een persoonlijke ervaring. Elke dag begint het avontuur al voor de voordeur: maak het jouw avontuur met de BMWG 310 GS. Hij gidst je door de stadse jungle naar het platteland, zelfverzekerd en zorgeloos. Want met de G 310 GS hoeven de avonturen niet groots te zijn om onvergetelijk te zijn.

BMW F 750 GS
VANAF € 249,- ALL-IN P/MND*

Rij direct een gloednieuwe BMW F750 GS tijdelijk slechts voor €249,-all-in p/mnd*.

Het houdt je motor draaiende, elke dag. Jouw hart slaat het ritme van de BMW F 750 GS. Het is je toegangskaart voor avontuur. Want met deze uitgebalanceerde Enduro all-rounder ben je de baas over alle paden, ongeacht het wegoppervlak en breid je je horizon uit - omdat je meer wil. De F 750 GS geeft je meer kracht, meer comfort, meer spirit van GS. 

BMW F 850 GS
VANAF € 299,- ALL-IN P/MND*

Rij direct een gloednieuwe BMW F850 GS tijdelijk slechts voor €299,-all-in p/mnd*.

Jij leeft voor de uitdaging. Waar anderen omkeren, rijd jij door. Grenzen verleggen. Obstakels worden mogelijkheden. Het avontuur stroomt door je bloed. Bovenop de F 850 GS ben je eenvoudig de offroad weg de baas dankzij het 21-inch voorwiel. En je humeur en nieuwsgierigheid blijven in topconditie - ongeacht hoe ver je met de F 850 GS wil gaan.

* Genoemd tarief is voor alle getoonde modellen gebaseerd op een looptijd van 24 maanden en 5.000 kilometer per jaar. De getoonde actietarieven zijn geldig tot en met 29 juni 2019.