PRIVATE LEASE.

VANAF SLECHTS €159,- ALL-IN PER MAAND.

AVONTUUR BINNEN HANDBEREIK

Onbezorgd rijden op een nieuwe BMW motorfiets voor een vast en voordelig maandbedrag. Dat kan met Private Lease. Je stelt de motorfiets volledig naar eigen wens samen. De looptijd van de overeenkomst en het aantal kilometers dat je per jaar rijdt, bepaal je zelf. Je betaalt een vast bedrag per maand, waarin vrijwel alle kosten zijn inbegrepen. Alleen de kosten voor brandstof en bekeuringen komen daar nog bij. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over het restwaarderisico en je levert de motorfiets gewoon weer in na afloop van de leaseovereenkomst. Je kan de motorfiets natuurlijk ook overnemen.

DE VOORDELEN VAN BMW PRIVATE LEASE

 • Je rijdt een gloednieuwe BMW motorfiets
 • Geen grote eenmalige investering
 • Scherp all-in tarief, je hoeft alleen nog te tanken
 • Alles wordt voor jou geregeld, je bent volledig ontzorgd
 • Keram Motorrad is altijd jouw aanspreekpunt

TIJDELIJK PRIVATE LEASE AANBOD VANAF € 159,- P/MND*

DE BMW G 310 R

VANAF € 159,- ALL-IN P/MND*

Rij direct een gloednieuwe BMW G 310 R tijdelijk voor slechts € 159,- all-in p/mnd.

De BMW G 310 R is de essentie van rijplezier. De motor is gebouwd voor drukke steden en voor iedereen die geniet van motorrijden. De motor is goed te manoeuvreren, eenvoudig in omgang en tegelijkertijd sportief. Of je nu een grote of kleine motorrijder bent -elke motorrijder voelt zich direct thuis op de BMW G 310 R!

DE BMW G 310 GS

VANAF € 175,- ALL-IN P/MND*

Rij direct een gloednieuwe BMW G 310 GS tijdelijk voor slechts € 175,- all-in p/mnd.

Spontaan zijn. Routines doorbreken. Maak van het dagelijkse leven een persoonlijke ervaring. Elke dag begint het avontuur al voor de voordeur: maak het jouw avontuur met de BMWG 310 GS. Hij gidst je door de stadse jungle naar het platteland, zelfverzekerd en zorgeloos. Want met de G 310 GS hoeven de avonturen niet groots te zijn om onvergetelijk te zijn.

DE BMW C 400 X

VANAF € 185,- ALL-IN P/MND*

Rij direct een gloednieuwe BMW C 400 X tijdelijk voor slechts € 185,- all -in p/mnd.

Ben jij altijd verbonden met je netwerk? Dat is de BMW C 400 X ook. Een middenklasse scooter die eenvoudig alle mobiliteitsuitdagingen in de stad aangaat. Neem de muziek mee op de scooter en ervaar de stad met jouw eigen persoonlijke soundtrack. 

DE BMW C 400 GT

VANAF € 199,- ALL-IN P/MND*

Rij direct een gloednieuwe BMW C 400 GT tijdelijk voor slechts € 199,- all-in p/mnd.

De BMW C 400 GT brengt de stad tot leven en vergroot jouw radius, net als jouw digitale verbinding met de wereld. Want met deze midsize -scooter heb je in de stad net zo veel comfort en wendbaarheid als wanneer je buiten de stad onderweg bent.

DE BMW F 900 R

VANAF € 229,- ALL-IN P/MND*

De moderne allrounder. Het puristische en krachtige ontwerp van de F 900 R vraagt gewoon om uitdagingen. Deze Dynamic Roadster geeft je de mogelijkheid om de adrenaline snel te laten stromen. De F 900 R reageert met precisie en nauwkeurigheid. Dit betekent dat je het vermogen intuïtief kunt gebruiken, alsof je je gedachten rechtstreeks vertaalt in rijplezier. De F 900 R ondersteunt je volledig met zijn verlichtingstechnologie, connectiviteit en veiligheid – veel meer dan de rest.

Stap op en ga op weg: #NeverStopChallenging.  

DE BMW F 750 GS

VANAF € 249,- ALL-IN P/MND*

Rij direct een gloednieuwe BMW F750 GS tijdelijk voor slechts € 249,- all-in p/mnd*.

Het houdt je motor draaiende, elke dag. Jouw hart slaat het ritme van de BMW F 750 GS. Het is je toegangskaart voor avontuur. Want met deze uitgebalanceerde Enduro all-rounder ben je de baas over alle paden, ongeacht het wegoppervlak en breid je je horizon uit - omdat je meer wil. De F 750 GS geeft je meer kracht, meer comfort, meer spirit van GS. 

DE BMW F 850 GS

VANAF € 305,- ALL-IN P/MND*

Rij direct een gloednieuwe BMW F850 GS tijdelijk voor slechts € 305,- all-in p/mnd*.

Jij leeft voor de uitdaging. Waar anderen omkeren, rijd jij door. Grenzen verleggen. Obstakels worden mogelijkheden. Het avontuur stroomt door je bloed. Bovenop de F 850 GS ben je eenvoudig de offroad weg de baas dankzij het 21-inch voorwiel. En je humeur en nieuwsgierigheid blijven in topconditie - ongeacht hoe ver je met de F 850 GS wil gaan.

DE BMW F 900 XR

VANAF € 315,- ALL-IN P/MND*

De XR combineert sportiviteit en performance op lange ritten, zonder compromissen. Dagenlang adrenaline, de ene na de andere bocht. 

Op de nieuwe F 900 XR snijd je deze bochten lang en moeiteloos aan – kilometer na kilometer. Alleen al het meeslepende design belooft pure performance. De rechte, ontspannen zitpositie én de bescherming tegen alle weersomstandigheden tonen vooral één ding aan: dat er maar één iemand beslist wanneer de rit voorbij is: jij.

De F 900 XR is de motorfiets die bij jou en jouw sportieve instelling past. #NeverStopChallenging

DE VOORDELEN VAN PRIVATE LEASE

 • Rente en afschrijving

Naast de vaste rente, betaal je afschrijvingskosten. De waarde van je BMW motorfiets neemt immers af. Hier hoef je je verder geen zorgen om te maken, want het zit al inbegrepen in je maandbedrag.

 • All risk verzekering

Met Private Lease ga je goed verzekerd op weg. Je BMW motorfiets is namelijk all risk verzekerd. Per schadegeval betaal je een eigen risico van slechts € 135,-. 

 • Onderhoud en reparatie

We gaan er natuurlijk niet van uit, maar mocht het voorkomen dat een onderdeel van je motorfiets kapot gaat door slijtage of een mechanische tekortkoming, dan kun je altijd terecht bij je eigen BMW Motorrad dealer.

 • Houderschapsbelasting

In het maandbedrag is ook de houderschapsbelasting voor je BMW motorfiets inbegrepen. Handig, want ook hier heb je geen omkijken meer naar.

 • Vervanging van banden

Het kan natuurlijk voorkomen dat de banden van je motorfiets slijten en toe zijn aan vervanging. Hiervoor kun je terecht bij je eigen dealer.

 • Pechhulp

Sta je onverhoopt met pech langs de weg? Geen zorgen. Bij pech in Nederland staat Allianz Global Assistance namelijk direct voor je klaar. 

 • Afleverkosten en leges

In je maandbedrag zijn de afleverkosten en de leges inbegrepen. Zo weet je zeker dat je nooit voor verrassingen komt te staan.

 • BTW

Bij Private Lease betaal je een vast bedrag per maand. Dit maandbedrag is inclusief 21% btw.

Private Lease is ideaal voor motorrijders die graag een gloednieuwe BMW motorfiets willen rijden, maar niet per se willen bezitten. Je kan Private Lease het beste vergelijken met huren voor een langere periode. Een voordeel hiervan is dat je hierdoor ook niet blijft zitten met een restschuld. Wij dragen het restwaarderisico namelijk. 

Met Private Lease kan je vrijwel direct een nieuwe motorfiets rijden zonder je spaargeld te hoeven aanbreken. Je betaalt namelijk één vast, all-in bedrag per maand, waarin vrijwel alle componenten zijn inbegrepen. Oftewel je hoeft je ook geen zorgen te maken over onverwachte kosten voor bijvoorbeeld onderhoud en reparatie. Prettig, als je houdt van zekerheid en gemak!

Als je besluit om je BMW motorfiets privé te leasen, dan kan je ook originele BMW accessoires meeleasen. Dit kan tot een maximum van 20% van de aanschafprijs van je machine. Hierbij geldt een maximum van € 2.500,-

Ontvang je een mobiliteitsbudget van je werkgever? Handig, want dan kan je zelf bepalen hoe je je woon-werkverkeer invult. Mocht je nog twijfelen wat het beste bij je past, overweeg dan ook eens een BMW motorfiets privé te leasen. Je betaalt namelijk één vast bedrag per maand, waardoor je altijd weet waar je aan toe bent. Bovendien heb je vrijwel nergens meer omkijken naar, gezien wij alle motorzaken van je overnemen. Reken gerust eens uit wat de motorfiets van jouw keuze per maand kost en of dit binnen je mobiliteitsbudget past!

* Genoemd tarief is voor alle getoonde modellen gebaseerd op een looptijd van 24 maanden en 5.000 kilometer per jaar. De getoonde actietarieven zijn geldig tot en met 31 maart 2022. De maandbedragen zijn inclusief 21% btw.