Onze nieuwe lakkleuren

Update van het bestaande kleurenpalet van BMW Motorrad

Wij frissen regelmatig de lakkleuren van talloze modellen op. Met name de Option 719 lakvarianten verrassen met sprekende kleurencombinaties waarmee de uitstraling van je motorfiets nog individueler wordt. Hier vind je een overzicht van de highlights.

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

S 1000 RR

Een nieuwe kleur - en de naam spreekt voor zich.

Hockenheim silver metallic – een kleur met de naam van een van de meest veeleisende circuits ter wereld. Deze nieuwe variant belichaamt heel duidelijk de uitdaging om uiterst geconcentreerd alles te geven en om op jacht naar de ideale lijn geen milliseconde en geen millimeter weg te geven. 

S 1000 R

Opvallend dynamisch of tijdloos elegant.

De nieuwe kleur San Marino blue metallic benadrukt de krachtig gedefinieerde elegantie van de S 1000 R en is de consequente aanvulling op de bestaande lakvariant Black storm metallic. Daarentegen straalt de variant Light white uni/Racing blue metallic/Racing red uni nog steeds pure dynamiek uit. 

G 310 R

Altijd onmiskenbaar.

De verder ontwikkelde variant van de lak Cosmic black uni benadrukt met behulp van de nieuwe belijning het dynamisch-moderne design van je G 310 R nu nog duidelijker. 

G 310 GS

Meteen op weg.

De nieuwe kleurvariant Strato blue metallic belichaamt het idee van je G 310 GS heel duidelijk. Hiermee rijd je spontaan en zonder zorgen door de stad en daarna het omringende landschap in. Fris en ongedwongen: avontuur is wat je er zelf van maakt.

K 1600 Grand America

zilver is het nieuwe goud.

Is er een mooiere manier om asfalthonger te stillen? Net zo dynamisch als elegant overtuigt de K 1600 Grand America nu met de lakvariant Hockenheim silver metallic

K 1600 B

Sportieve elegantie.

Behalve in de huidige lakvarianten Black storm metallic en Imperial blue metallic is de bagger nu ook verkrijgbaar in de kleur Hockenheim silver metallic. In deze uitvoering lijkt het karaktervolle silhouet van de motorfiets in het gloeiende zonlicht nog intensiever met de weg te versmelten: kilometer na kilometer, uur na uur. 

K 1600 GTL

Nog meer elegantie.

Alle prachtige dingen komen in drieën: drie nieuwe kleurvarianten maken de luxe tourer in dit seizoen nog eleganter. De lakvariant Black storm metallic benadrukt de krachtige lijnen net zo zeer als de luxe. Maar ook de lakvarianten Option 719 Blue planet metallic/Ivory alsmede Option 719 Stardust metallic bieden je een exclusieve finish die je motorfiets nog individueler maakt. 

K 1600 GT

Indrukwekkend op pad.

Indrukken opdoen en daarbij heel veel indruk maken. Met de twee nieuwe Option 719 kleurvarianten weet je de blikken van anderen beslist op je gericht: Option 719 Blue planet metallic/Ivory alsmede Option 719 Stardust metallic benadrukken zowel de geschiktheid voor lange ritten als de dynamiek van deze tourer.

R 1250 RT

Jouw type tour.

Niet minder dan drie nieuwe kleurvarianten geven de R 1250 RT nieuwe glans. 

De nieuwe kleur Manhattan metallic geeft met de stijlvariant Elegance wat deze belooft – een elegante verschijning. 

Maar ook het palet aan Option 719 lakvarianten is het aanzien waard: zowel met de kleur Option 719 Stardust metallic als met de lakkleur Option 719 Blue planet metallic/Ivory krijg je het meest exclusieve dat BMW Motorrad te bieden heeft.  

Nu sta jij voor het dilemma: maak van de R 1250 RT precies jouw machine – voor jouw ritten. 

C 650 Sport

Met stijl en dynamiek door de stad.

De nieuwe kleur Lupin blue metallic benadrukt het moderne design van je C 650 Sport en zet daarbij de sportieve kant ervan nog eens extra in de schijnwerpers. Het devies is duidelijk: met de C 650 Sport rijd je vol levenslust en dynamiek door je alledaagse activiteiten – en door het stadsverkeer.

C 650 GT

Superieur en stads.

Met de nieuwe kleur Hockenheim silver metallic krijgt het silhouet van de C 650 GT een nieuwe dynamiek. Onderweg straalt het nieuwe lakwerk hoogwaardig comfort uit. Tijdens het rijden spiegelt deze kleur indrukwekkend in de ruiten en gevels van de moderne gebouwen in de stad.

Option 719

Ga met karakter de weg op.

Unieke opties af fabriek waarmee je jouw motorfiets nog meer aan kan passen aan jouw wensen en smaak.