FF RUILEN EN DIRECT RIJDEN

Ontvang tijdelijk € 500,- extra inruilwaarde

Geniet dit voorjaar van motorrijden zoals nooit tevoren. Ruil nu uw huidige motorfiets in en ontvang € 500,- bovenop uw inruilwaarde. U kunt direct opstappen, want de F 900 R en de F 900 XR zijn direct uit voorraad leverbaar. Waar wacht u nog op?

BMW F 900 R

DYNAMISCH, PROGRESSIEF, INTUÏTIEF.

Het puristische en krachtige ontwerp van de F 900 R vraagt gewoon om uitdagingen. Deze Dynamic Roadster geeft u de mogelijkheid om uw adrenaline sneller te laten stromen. De F 900 R reageert met precisie en nauwkeurigheid. Dit betekent dat u het vermogen intuïtief kunt gebruiken, alsof u uwe gedachten rechtstreeks vertaalt in puur rijplezier.

 

De F 900 R ondersteunt u volledig met zijn verlichtingstechnologie, connectiviteit en veiligheid – veel meer dan de rest. Stap op en ga op weg: #NeverStopChallenging.    

 

F 900 XR

HOGER, SNELLER, VERDER.

De XR combineert sportiviteit en performance op lange ritten, zonder compromissen. Dagenlang adrenaline, de ene na de andere bocht. 

Op de nieuwe F 900 XR snijd u deze bochten lang en moeiteloos aan – kilometer na kilometer. Alleen al het meeslepende design belooft pure performance. De rechte, ontspannen zitpositie én de bescherming tegen alle weersomstandigheden tonen vooral één ding aan: dat er maar één iemand beslist wanneer de rit voorbij is: U.

Dankzij de omvangrijke uitrusting ben je voor sportieve ritten en lange reizen net zo goed uitgerust als voor uitstapjes naar de stad.

De F 900 XR is de motorfiets die bij u en uw sportieve instelling past. #NeverStopChallenging

Interesse? Bewonder 'm in t echt

Maak nu eenvoudig online een showroomafspraak

Benieuwd naar onze voorraadmodellen van de BMW F 900 R en de BMW F 900 XR? Maak online een afspraak in onze showroom en bewonder hem in het echt. Wilt u direct proefrijden? Maak dan een proefritafspraak voor de motorfiets van uw wens.