De Nieuwe BMW S 1000 R

Vanaf 8 mei in onze showroom

Awaken the daredevil

Pure adrenaline. De toerenteller stijgt. Pure kracht ontvouwt zich. Showtime voor de BMW S 1000 R. Van buiten Dynamic Roadster, van binnen Superbike-DNA. Want het onderstel en de motor hebben de genen van de RR in zich. Ultra wendbaar, ultra nauwkeurig. 165 pk vanaf 194 kg. Nog uitgekiender, nog offensiever. Voor het eerst met het optionele M pakket met M kleuren en M carbon-wielen. Klaar voor de ultieme uitdaging. #NeverStopChallenging.

Gaat altijd tot het uiterste

De aandrijving? Grensverleggend.  De BMW S 1000 R schiet meteen uit de startblokken en laat op weg naar zijn maximaal 12.000 t/m superbike-vuurwerk zien. Blijft dankzij drie hellingshoek-afhankelijke rijmodi steeds beheersbaar. Niet genoeg? Met de optionele rijmodi Pro heb je volledige controle over alle regelsystemen.

M

De letter? Fascineert. Combineert racesport, kracht en enthousiasme. En laat nu ook met de S 1000 R je hart sneller kloppen. De M gesmede velgen of M carbon-velgen, de M licht gewicht accu en de M Endurance ketting maken de racing-knowhow merkbaar.

Het gaat niet alleen om power. Maar ook om perfecte controle. De S 1000 R combineert beide.
Chris Pfeiffer; Meervoudige World Streetbike Freestyle Champion en winnaar van de Erzbergrodeo

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.