De Nieuwe BMW R NineT Modellen

KLASSIEK, ONVERVALST, GEPASSIONEERD

Minimalistisch en toch zo aanwezig. De BMW R nineT. De klassieke Roadster belichaamt passie en innovatie uit meer dan 90 jaar motorbouw - met hoogwaardige materialen en zorgvuldige afwerking tot in het kleinste detail. Zijn iconische boxermotor past nu nog harmonieuzer in de oorspronkelijke BMW Motorrad proporties. En met zijn verbeterde koppelcurve voert hij u nog krachtiger over het asfalt. Talloze mogelijkheden voor individualisering betekenen nauwelijks grenzen als het gaat om uw persoonlijke realisatie. Word deel van de #Soulfuel-gemeenschap en laat met uw R nineT zien wie u werkelijk bent.

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

Rijkere standaarduitrusting
Verfijnde Boxermotor
Verbeterd Design

Verfijnde Boxermotor

Voor gebruik in de nieuwe R nineT modellen is de boxermotor zowel technisch als visueel verfijnd. De motor voldoet nu ook aan de vereisten van de EU-5 emissiestandaard. Het piekvermogen bedraagt 80 kW (109 pk) bij 7.250 t/min en het maximale koppel is 116 Nm bij 6.000 t/min. Nieuw ontworpen cilinderkoppen zorgen visueel voor een harmonieuzere overgang van de buitenste naar de binnenste koelribben.

Nieuw vormgegeven componenten bij de gasklephuizen geven de motorfiets samen met de kleppendeksels een nog esthetischer uitstraling. In de cilinderkoppen is een nieuw turbulentiesysteem toegepast, dat het brandstofmengsel laat wervelen voor een nog betere en schone verbranding. Dankzij een – in het bijzonder tussen de 4.000 en 6.000 t/min – verbeterde vermogens- en koppelcurve is de trekkracht nu voelbaar beter dan bij de voorganger van deze lucht-/oliegekoelde boxermotor.

Hoogwaardige materialen, met de hand gemaakt karakter. De R nineT is de eerste keuze van veel customizing-fans.
Dominic Thönnes, Productmanagement

Rijkere standaarduitrusting

De standaarduitvoering van de R nineT modellen omvat een ronde teller met een nieuw vormgegeven wijzerplaat. Die is voorzien van het BMW Motorrad logo en richtingaanwijzerindicatie die ‘onzichtbaar’ is wanneer deze niet zijn geactiveerd. Eveneens standaard zijn nu een LED-koplamp en LED-richtingaanwijzers met wit glas. De uitgebreide standaarduitrusting van de nieuwe R nineT wordt afgerond met een USB-laadaansluiting. Daarnaast zijn de R NineT modellen standaard voorzien van ABS Pro met DBC, een nieuwe achterdemper met standaard progressieve demping (WAD) voor nog meer balans en comfortabele handling, Standaard rijmodi ‘Rain’ en ‘Road’ en nog veel meer.

Gallery