CONCEPT R 18 /2.

Reserveer hem nu!

Pas zes maanden geleden, op de Concorso d’Eleganza Villa d’Este, veroverde BMW Motorrad de custom scene stormenderhand met de wereldprimeur van de Concept R 18

Tweede BMW Motorrad cruiser concept onthuld

Nu is een tweede designstudie met een ongelooflijke 1.800 cc boxermotor met succes onthuld op de EICMA, de internationale motorshow in Milaan. 
Wilt u alvast een productieplaats reserveren? Dat kan!

RESERVEER NU UW PRODUCTIEPLAATS

Door een aanbetaling van € 1.000,- reserveert u nu een van de eerste productieplaatsen voor Nederland.

Let op: Nadat u de reservering heeft geplaatst ontvangt u een e-mail van BMW in uw e-mail inbox, in deze e-mail zit een button waarmee u uw reserveringsverzoek definitief dient te bevestigen.

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

BMW Motorrad Concept R 18 /2 paves the way
Concept R 18 /2 effent de weg

Onder de gewone benaming ‘Concept R 18 /2’ demonstreert deze compleet nieuwe en opmerkelijk andere interpretatie van een dynamische performance cruiser de ware veelzijdigheid van het Big Boxer motorblok. Fans van het genre krijgen zo een goed idee wat ze mogen verwachten van de serieproductiemodel van BMW Motorrad die in 2020 op de markt komt.

Fans van cruisers konden hun hart de afgelopen 12 maanden al een paar keer ophalen, niet alleen vanwege de Concept R 18, maar ook dankzij de twee fascinerende custom modellen uit Japan en de VS die het grote boxerblok van BMW Motorrad als uitgangspunt kozen – namelijk Custom Works Zon’s ‘Departed’ en ‘Birdcage’ van Revival Cycles.