BMW Motorrad presenteert The Firestarter

BMW R 18 by Arjan van den Boom

De BMW R 18 leent zich uitstekend voor customizing. Dat is al gebleken met creaties als de BMW R 18 Dragster, de Blechmann R 18 van Oostenrijker Bernhard Naumann en de R 18 Spirit of Passion door Kingston Custom. We laten graag zien wat er allemaal mogelijk is binnen de grenzen van de wet voor gebruik op de openbare weg. Aanschouw The Firestarter; de nieuwste creatie van Nederlandse custom bike bouwer Arjan van den Boom.

The Firestarter

De nieuwste creatie is de BMW R 18 by Arjan van den Boom: The Firestarter. De Nederlandse custom bike bouwer Arjan van den Boom heeft het Heritage karakter van de BMW R 18 volledig tot uiting gebracht. De vele two-tone zwarte elementen – de wielen, de tankdop en diverse panelen – geven de motorfiets een stoere uitstraling, terwijl de officiële BMW kleur Sunset Orange metallic een Nederlands tintje toevoegt. De uitlaat van Vance & Haynes maakt de
BMW R 18 by Arjan van den Boom compleet.

Tradities komen weer tot leven

De nieuwe BMW R 18 Classis en BMW R 18 brengen de tradities van historische BMW motorfietsen weer tot leven. Beide motoren delen kenmerken van hun fameuze voorganger; de BMW R 5. Deze kenmerken weerspiegelen de essentie van een motorfiets: puristisch, met ongecompliceerde technologie en een boxermotor als epicentrum van rijplezier.