BMW MOTORRAD 3ASY RIDE

EEN ZEER AANTREKKELIJK FINANCIERINGSAANBOD.

BMW Motorrad 3asy Ride is een aantrekkelijk financieringsaanbod van BMW Financial Services voor zakelijke klanten én voor particulieren. Met dit aanbod kan je een BMW motorfiets naar keuze rijden zonder daarvoor je spaartegoed aan te breken en dat tegen een uiterst scherp tarief. Je rijdt zakelijk al een BMW motorfiets vanaf € 59,- per maand.

3asy ride groepsfoto
BMW Motorrad 3asy ride
Hoe werkt 3asy Ride

Bij 3asy Ride doe je een aanbetaling van slechts 33%. Na afloop van het contract betaal je nog eens 33% als slottermijn. Het resterende bedrag los je in 33 maanden af, tegen de gunstige rente van slechts 3,33%. Je ziet het: 3asy Ride is een ideale financiering waarmee je ongekend voordelig en zonder allerlei randvoorwaarden meteen de BMW motorfiets van je dromen kan rijden. Dit aantrekkelijke financieringsaanbod is er niet alleen voor nieuwe BMW motorfietsen; het geldt ook voor een gebruikte motorfiets uit de BMW Motorrad Premium Selection.

Tip: kies voor een motor van de zaak

3asy Ride is er ook voor zakelijke klanten en dat is niet zo vreemd. Want een motor van de zaak is zeer interessant voor werkgevers. Zo betaal je bijvoorbeeld geen bijtelling over de catalogusprijs. Je hoeft alleen de privé gereden kilometers op te geven, waarbij je de bijtelling berekent aan de hand van de werkelijke kilometerkostprijs. Woon-werkverkeer telt daarbij als zakelijk verkeer, zodat de bijtelling voor motorfietsen al snel veel lager uitkomt.

Financier je originele BMW accessoires en kleding mee met je BMW Motorfiets

Als je besluit om je nieuwe of gebruikte BMW motorfiets te financieren met 3asy Ride, dan kan je ook je originele BMW Motorrad kleding en accessoires meefinancieren. Dit kan tot een maximum van 20% van de aanschafprijs van je machine. Hierbij geldt een maximum van € 3.000,-.

Rekenvoorbeeld

Contante waarde (aanschafprijs) € 10.495,-

Contante betaling (aanbetaling) € 3.463,-

Totaal kredietbedrag € 7.032,-

Duur overeenkomst 33 maanden

Jaarlijks kosten percentage 3,33%

Termijnbedrag € 123,-

Totaal te betalen bedrag € 7.522,-

Vaste debetrentevoet 3,33%

* De bedragen in de krediettabel zijn incl. btw en bestaan uit rente en aflossing. Tegelijk met de laatste betaling dient de slotsom te worden voldaan. Deze bedraagt in bovenstaand rekenvoorbeeld € 3.463,-. BMW Motorrad 3asy Ride is een product van BMW Financial Services bv. BMW Financial Services bv is een bij de AFM onder nummer 12012866 geregistreerde kredietaanbieder. Ingeschreven bij de KvK onder nummer 27130693. Rentestand januari 2017. Deze actie is geldig tot en met 31 december 2018.