Acties

BMW Motorrad Days

Aangezien wij de officiële start van het huidige motorseizoen niet volgens de Keram traditie hebben kunnen aftrappen, doen wij dit dunnetjes over en wel op zaterdag 18 juli a.s. tussen 10.00u en 17.00u middels de BMW Motorrad Day @Keram Motorrad. U bent hiervoor van harte uitgenodigd. Als welkomstcadeau hebben wij voor de eerste 100 motorrijders een BMW Easy Tube klaar liggen!*
  

MAANDAANBIEDING JULI 2020

“Voorkomen is beter dan genezen.”
  
Met het BMW TFT – beschermglas is uw TFT-scherm optimaal beschermd. Geen last meer van vuil, kalk, steenslag en andere beschadigingen op uw scherm. Naast de veiligheid is het comfort eveneens van hoog niveau door de speciale anti-reflectie coating. Het TFT-display is in iedere omgeving en onder alle omstandigheden leesbaar. 
 

Upgrade Packages

Alle aankomende motorkopers opgelet! Bent u van plan om een nieuwe BMW Motorfiets aan te schaffen? Nu doet u ongekend voordelig zaken bij Keram Motorrad wanneer u kiest voor een motorfiets uit onze voorraad. Wij hebben de mooiste modellen voor u geselecteerd en omgedoopt tot ‘Upgrade Edition’. Op iedere Upgrade Edition* ontvangt u sowieso een upgrade naar 5 jaar fabrieksgarantie. Daarnaast ontvangt u, afhankelijk van uw gekozen model, een Comfortpakket, Highline Pakket of Dynamic Pakket. De upgrade kost slechts € 299,-. waardoor uw voordeel kan oplopen tot maar liefst € 1.606,-!