Acties

MAANDAANBIEDING 03/2021

Start iedere trip met de juiste bandenspanning!
 
Met de komst van de eerste lente zonnestralen is het tijd om uw motorfiets in optimale staat te brengen. 

NU 15% VOORDEEL OP UW NIEUWE BMW MOTORPAK

Met een BMW motorpak laat u als rijder zien dat u hoge eisen stelt aan de juiste rijders uitrusting. Tijdelijk ontvangt u 15% korting op uw nieuwe BMW Motorpak bij aanschaf van een nieuwe BMW Motorfiets.

KOFFERACTIE

De BMW GS modellen staan synoniem voor avontuur en reizen. De 3-delige vario kofferset staan dan ook met stipt bovenaan op het verlanglijstje van echte avonturiers. Ze zijn uiterst robuust geconstrueerd en kunnen daardoor wel tegen een stootje. Verder zijn ze gemakkelijk afneembaar en afsluitbaar.

Tijdelijk koopt u deze 3-delige vario kofferset, bij aankoop van een nieuwe BMW F 750 GS, BMW F 850 GS of BMW F 850 GS, extra voordelig met een voordeel dat kan oplopen tot € 991,-

BMW MOTORRAD 3ASY RIDE

BMW Motorrad 3asy Ride is een aantrekkelijk financieringsaanbod van BMW Financial Services voor zakelijke klanten én voor particulieren. Met dit aanbod kunt u een BMW motorfiets naar keuze rijden zonder daarvoor uw spaartegoed aan te breken en dat tegen een uiterst scherp tarief. U rijdt zakelijk al een BMW motorfiets vanaf € 58,- en privé vanaf € 65,- per maand.

SERVICE INCLUSIVE

U wilt rijden. Gewoon rijden. Wij zorgen voor de rest. Koop een Service Inclusive pakket en alle reguliere onderhoudszaken, originele BMW Motorrad onderdelen en originele BMW ADVANTEC motoroliën zijn inclusief.

Keram Motorrad Loyaltyactie 20/21

Of u in de winter nou doorrijdt of kiest voor stalling; het is van groot belang om uw machine ook in deze periode topfit te houden. Met onze speciaal voor u ontwikkelde Wintercheck controleren onze experts uw motorfiets op 15 cruciale punten. Bij het laten uitvoeren van de wintercheck ontvangt u ook nog eens een Keram Motorrad Cadeauvoucher t.w.v. € 25,- als Wintergeschenk.